fredag den 28. marts 2014

En DAB Radio på terrassen

Nu er det ved at blive rigtigt forår og mens solen og varmen gør at vi bevæger os mere og mere ud, vil mange af os også have vores elektronik med os ud. Det er blandt andet vores radio som vi gerne vil have med på terrassen, så vi kan nyde musikken fra radiostationerne mens vi slapper af og nyder solens stråler.

En DAB radio er perfekt til dette formål, og med en lille DAB radio som eksempelvis OXX Digital Classic Vertical Internetradio, DAB radio og FM radio kan du nyde masser af god musik og andet radio fra terrassen.

Et alternativ kunne være en lille lommeradio med earplugs, eller med et ekstern eventuelt trådløs højtaler.

DAB Radioen afspiller det digitale radiosignal og du kan blandt andet lytte til de mange DR Radiokanaler som de klassiske P1, P2, P3 og P4 som du nok kender fra FM radioen, men du finder også andre DR Kanaler som P6 Beat, P8 Jazz og DR Ultra Ramasjang Radio.

I webshoppen på www.boynq.dk kan du finde en DAB Radio i høj kvalitet, og samtidig kan du finde en ekstern trådløs højttaler, et headset eller andet tilbehør.

Når du har fået købt din nye DAB Radio er det bare med at komme ud på terrassen og nyde den gode musik i digital kvalitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar